Lents de contacte

Gaudeix de les nostres ofertes en lents de contacte. No te les perdis!

PROMOCIÓ AIR OPTIX
PROMOCIÓ AIR OPTIX
Aconsegueix el teu val regal de 20€ o 10€. Consulta condicions*.

Promoció vàlida deL 12/02/18 al 31/05/19 o fins que se n'exhaureixin les existències (35.000 cupons); el primer que succeeixi. Per la compra de 2 paquets de 6 lents de contacte AIR OPTIX® en promoció i 2 paquets OPTI-FREE® PureMoist® 300 ml o Summer Pack, regal de 20€. Per la compra de 2 paquets de 6 lents de contacte AIR OPTIX® en promoció, regal de 10€. Promoció dividida en dos períodes: de l'1 de gener al 30 de setembre de 2018 i de l'1 d'octubre de 2018 al 31 de maig de 2019. Reemborsament al compte corrent i limitat a 2 participacions per persona i IBAN en cada període promocional. Els paquets i lents de contacte en promoció són Air Optix® Plus Hydraglyde, Air Optix® Aqua Multifocal i Air Optix® for Astigmatism.

SOL·LICITA CITA A LA TEVA ÓPTICA MÉS PROPERA >>
Amb les nostres lents de contacte, carrega’t d’energia
Amb les nostres lents de contacte, carrega’t d’energia
NATURAL LENS OXYGEN 1DAY

Promoció vàlida del 15/1/18 al 15/4/18 o fins que se n´exhaureixin les existències.
Compra 2 caixes de lents de contacte Natural Lens Oxygen 1 Day (esfèrica, tòrica o multifocal) i emporta´t de regal un carregador sense fil.

SOL·LICITA CITA A LA TEVA ÓPTICA MÉS PROPERA >>
1 mes de lents de contacte gratis
1 mes de lents de contacte gratis
Prova-les gratis aquí en només 3 passos aquí

CONDICIONS Amb un màxim de 2 blísters per usuari, tots els usuaris que participin en la promoció tindran dret a obtenir un parell de lents de contacte rebutjables gratis, sempre i quan sigui possible dur a terme l'adaptació. El servei professional d’adaptació no està inclòs en el premi. De la mateixa manera, queden excloses d’aquesta promoció les lents de contacte de color, les convencionals i les de reemplaçament diari.